Acţionări electrice de curent continuu SIMOREG DC-MASTER

SIMOREG DC-MASTER
În sistemele de acţionare de curent continuu raportul preţ/ performanţă joacă un rol decisiv. Din acest motiv convertizorul SIMOREG DC MASTER reprezintă alegerea naturală. Acest convertizor se distinge printr-un nivel de putere ridicat; până la 18.000 A, tensiune de alimentare de la 400V la 950 V, sistem de control inteligent, parametrizare uşoară, precum şi funcţii integrate pentru acţionări în buclă deschisă şi în buclă închisă. Cu o interfaţă de operare facilă şi un sistem de diagnoză integrat.

SIMOREG DC-MASTER respectă standardele internaţionale şi poate fi integrat în orice sistem de automatizare. Designul său modular îţi permite o dezvoltare uşoară - de la aplicaţii standard până la cele mai performante soluţii. SIMOREG DC-MASTER prezintă o gamă completă de convertizoare de curent continuu şi se integrează în conceptul „Totally Integrated Automation (TIA)“. Este prezent într-o gamă foarte largă de versiuni. Datorită numeroaselor avantaje - vorbim aici de fiabilitate, uşurinţă în utilizare şi a caracteristicilor funcţionale - în funcţie de aplicaţie, SIMOREG DC-MASTER este prima opţiune în cazul acţionărilor de curent continuu.

Prezentarea pe scurt a avantajelor:
- Poate fi integrat complet în orice sistem automatizat
- Poate fi configurat uşor în funţie de orice aplicaţie: de la aplicaţii standard până la soluţii de înaltă performanţă.
- Până la 18000A
- Tensiune de alimentare de la 400V până la 950V
- Punere în funcţiune simpl1 şi uşoară folosind parametrizarea electronică a tuturor setărilor
- O filozofie de operare unificată
- Îndeplineşte majoritatea standardelor internaţionale

Sistemul de protecţie a comutaţiei sporeşte disponibilitatea instalaţiei
SIMOREG CCP creşte fiabilitatea instalaţiei

SIMOREG CCP este folosit pentru a proteja convertizorul SIMOREG în aplicaţiile în 4 cadrane. |n cazul unei defecţiuni, este generată o cantitate mare de energie către sistem sau apar curenţi inverşi în convertizor. SIMOREG CCP limitează aceşti curenţi la o valoare sigură, protejând siguranţele şi tiristoarele, eliminând timpul şi costurile necesare înlocuirii acestora în cazul unui defect. Astfel, fiabilitatea sistemului creşte într-o proporţie semnificativă.

Performanţe de vârf - motoarele DC
Ele, încă se disting printr-o calitate înaltă. Reprezintă întotdeauna soluţia ideală atunci când sunt utilizate împreună cu convertizoarele SIMOREG DC-MASTER. Acestea sunt recomandabile acolo unde se cere performanţă înaltă la un raport calitate preţ bun. În acţionări cu viteza variabilă şi-au demonstrat calităţile în aproape orice sector industrial.

Motoarele Siemens DC sunt disponibile pentru orice tip de alimentare: necompensată (dimensiuni între 100 şi 180) şi compensată (dimensiuni între 355 şi 630) la o sursă de alimentare
cuprinsă între 0,7 Kw şi 1.550 Kw

Avantaje suplimentare:
- dimensiuni minime pentru un cuplu ridicat
- design modular
- utilizabil în zonele interioare sau exterioare uscate
- este disponibilă o versiune cu o emisie fonică scăzută
- niveluri de vibraţie şi pulsaţie a torsiunii minime

actionari electrice curent continuu