Automatizări integrate complete

TIA - „Totally Integrated Automation

Îmbunătăţirea competitivităţii prin intermediul „Totally Integrated Automation“
Prin intermediul Totally Integrated Automation (TIA), Siemens este singurul furnizor care oferă un portofoliu integrat de produse şi sisteme pentru implementarea soluţiilor de automatizare. TIA combină tehnologia şi produsele Siemens cu un nivel impresionant şi unic de integrare într-un sistem de automatizare. Aceasta nu numai că reduce numărul de interfeţe, dar de asemenea asigură o trans-parenţă maximă a datelor în procesul de producţie - de la senzori şi organe de execuţie, la funcţionare şi monitorizare. Cu TIA aveţi beneficii pe tot ciclul de funcţionare al instala-ţiei dumneavoastră - de la faza inţială de planificare şi proiectare până la funcţionare şi modernizare. Vă oferim o siguranţă înaltă a investiţiei dumneavostră, cu o trans-parenţă şi interoperabilitate unică a produselor şi sistemelor noastre.

Totally Integrated Automation - cel mai înalt nivel de calitate şi fiabilitate
Prin intermediul Totally Integrated Automation (TIA), Siemens este singurul furnizor a unei game complete, integrate de produse şi sisteme de automatizare, utilizabile în orice aplicaţii existente într-o instalaţie industrială - de la purificarea apei la tratarea apelor reziduale, de la nivelul de execuţie la nivelul de control şi de conducere. TIA permite obţinerea unor soluţii de automatizare perfect adaptate, pentru a răspunde tuturor cerinţelor, indiferent de complexitate.
Datorită integrării complete, TIA optimizează procesele şi reduce costurile, pe întreaga durată de utilizare. TIA asigură de asemena un înalt nivel de siguranţă a investiţiei cu minimizarea complexităţii generale a instalaţiei. Rezultatul: Instalaţii care lucrează în condiţii de siguranţă, fiabilitate şi care produc nivelul de calitate dorit.

Pentru a răspunde cerinţelor în creştere
În domeniul automatizării, prim planul este deţinut de problema asigurării calităţii, a cerinţelor legale şi a scăderii costurilor. Fie că sunteţi proprietarul unei fabrici, un integrator de sistem, un constructor de fabrici sau un constructor de maşini, soluţia este una singură: Totally Integrated Automation.

automatizariAvantajele privind proiectarea
Cei ce sunt responsabili cu planificarea de zi cu zi a proiectelor, cunosc exact ceea ce le trebuie: soluţii executate pe măsura, coordonate ideal în ceea ce priveşte economia şi energia.
Totally Integrated Automation reprezintă platforma pentru:
- Produse de înaltă calitate şi eficiente
- Strategii de comunicare coordonate
- Uşurinţa exploatării
- Aplicaţii standardizate şi testate
- Documentaţie detaliată şi cuprinzătoare

Avantaje pentru integrarea de sistem
Sunt urmărite soluţii care să permită integrarea instalaţiilor printr-o metodă mai rapidă, mai precisă şi mai economică, de la etapa de planificare la dare în exploatare. Totally Integrated Automation reprezintă platforma pentru:
- Un timp mai scurt până la punerea pe piaţă, de la planificare până la livrare
- Un nivel de disponibilitate şi flexibilitate mai ridicat
- O îmbunătăţire a calităţii proiectării
- Costuri mai scăzute pentru dezvoltare şi punere în funcţiune
- Economii la costul general al proiectului

Avantaje înregistrate în timpul utilizării
Din poziţia de utilizator al unei instalaţii, în fruntea listei de priorităţi se află economia şi siguranţa. În acelaşi timp, pe măsura creşterii complexităţii sistemelor dumneavostră, trebuie îndeplinite cerinţe normative mereu mai stringente. Totally Integrated Automation este platforma pentru:
- Costuri totale mai mici pentru perioada în care instalaţia se află în exploatare
- Procese optimizate
- Timp minim de opriri
- Securitatea investiţiilor
- Soluţii de automatizare ideal adaptate cerinţelor dumneavostră speciale